Alles over een uitvaart in Zwolle

PEC Zwolle uitvaart

Supporters van PEC Zwolle kunnen hun clubliefde ook tonen na hun overlijden. PEC Zwolle biedt samen met Kameleon Uitvaartzorg een speciale uitvaart aan voor supporters van de club. Dat maakt het mogelijk dat supporters van PEC worden begraven in een echte PEC Zwolle kist.

De speciale PEC Zwolle uitvaart bestaat uit verschillende zaken die de uitvaart tot een echte supporters uitvaart maakt. Zo kan men kiezen voor een kist in blauwwit maar er is ook een speciale PEC Zwolle kist in het groen. De plechtigheid kan plaatsvinden in het Supportershome in het stadion. Bij de opbaring kunnen naast de kist echte PEC Zwolle kaarsen branden.

Ook de rouwkaarten kunnen worden voorzien van de kleuren en logo’s van PEC Zwolle. Waar de meeste rouwauto’s rondrijden met zwarte vlaggen kunnen deze desgewenst worden vervangen door blauwwitte vlaggen. Voor de supporter die wordt begraven is er ook een optie om een tijdelijk grafdoek te laten plaatsen op het graf. Op dat doek staan de kleuren van de club en er staat bij dat de overledene een trouwe fan was van PEC Zwolle.


Foto's PEC Zwolle: Theo Smits.

Overlijden in regio Zwolle melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206