Alles over een uitvaart in Zwolle

Uitvaartvervoer in Zwolle

Op het gebied van rouwvervoer is eigenlijk alles mogelijk in Zwolle. Vaak wordt er nog gekozen voor de traditionele zwarte of witte rouwauto’s, maar deze kunt u tegenwoordig in allerlei soorten en maten inhuren. Naast de rouwauto’s zijn er nog vele andere manieren om het vervoer op de dag van de uitvaart op een mooie en passende manier te regelen.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de overledene met een rouwkoets door Zwolle te vervoeren. Maar er is ook een rouwfiets, een motor met speciale aanhangwagen en zelfs een rouwkoe. Ook de rouwbus wordt steeds vaker ingezet bij een uitvaart in Zwolle. Met deze bus kan de familie samen met de overledene een rit maken langs speciale plekken. De bus heeft zelfs de faciliteiten aan boord om ergens onderweg in de buitenlucht een plechtigheid te kunnen houden.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van rouwvervoer in Zwolle. Hieronder ziet u een aantal films van vervoersmiddelen die u kunt gebruiken bij het vervoeren van de overledene op de dag van de uitvaart.

Hot rod rouwauto

Een rouwauto met suicide doors en een enorme dode hoek!

Uitvaartbus

In Nederland zijn verschillende bedrijven die over een uitvaartbus beschikken. De overledene kan op deze manier samen met de nabestaanden vervoerd worden. De bus beschikt doorgaans over audio en video faciliteiten en ook is er catering mogelijk.

Overlijden in regio Zwolle melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206